همه کشورها
زبان_فارسی
    تمام بخش ها
    مقایسه
    اضافه کردن به علاقمندي ها
    به اشتراک گذشتن   ID: 5698:19443
     فروش  پارافین 5-3%چربی
    0UAHمطلع شدن از قیمت
    توضيحات
    • کشور مبداایران
    • فرم مادهجامد
    Ms:Nasr

    پارافین دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است.

    ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می شود پوست، رطوبت را جذب کند. پارافین یک ماده فوق العاده برای رطوبت پوست و درمان بسیار عالی برای خشکی پوست است. این خاصیت پارافین موجب می شود تا در صنعت آرایشی مورد مصرف قرار گیرد.

    تسکین درد: موم پارافین یا واکس پارافین نیز به عنوان تسکین درد مورد مصرف قرار می گیرد. مالیدن موم پارافین ذوب شده بر روی نواحی که درد دارد به گرم شدن و آرام شدن پوست و همچنین تسکین دادن بافت های اطراف کمک می کند.

    sales3@paraffinco.com

    عکس ها
    • پارافین 5-3%چربی
    • دوست دارید عکس های بیشتری ببینید؟

      ارسال يک پيام
    فروش پارافین 5-3%چربی
    سفارش
    مطلع شدن از قیمت
    یا با فروشنده تماس بگیرید
    Try to describe briefly the essence of your question to the seller (at least 20 symbols)
    Go backin section "پارافین"
    براي
    by the goods
    Your message must contain at least 20 symbols. The message must not be more than 2000 symbols.
    آيا در زمينه مورد نياز را پر نمي
    درست است نه ميدان
    درست است نه ميدان
    مقایسه0
    Clearوضعیت ها انتخاب شده: 0